Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/plaut/domains/plaut.nl/public_html/backend/includes/db_config.inc.php on line 15
Plaut - Zo werkt Plaut

Zo werkt Plaut

Niet tevreden geld terug!

Plaut zorgt voor structurele resultaten tegen een eerlijk tarief. Onze goede coachingsresultaten ontstaan door de volle aandacht te besteden aan gedragsverandering én de bijbehorende emoties. Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom is het resultaat en niet de klok leidend tijdens onze sessies. In onze planning is er daarom altijd ruimte voor extra aandacht.

Ons scherpe tarief van € 65,- per uur is mogelijk doordat we weinig overhead hebben. Flexibiliteit realiseren we door te werken bij de cliënt op locatie of gebruikt te maken van externe locaties. We houden bewust rekening met volle agenda’s, vandaar dat we afspraken maken in de avonduren en in het weekend. Wij geloven in onze aanpak en durven daarom te zeggen; niet tevreden geld terug.

Gratis intake

Omdat wij waarde hechten aan een samenwerking op basis van vertrouwen en een wederzijdse klik is de intake gratis. Dat klinkt misschien vreemd, maar dit is een belangrijke  basis voor succes. Omdat een goed eindresultaat ons uitgangspunt is, nemen wij deze kosten voor eigen rekening. Tijdens de intake staan we uitgebreid stil bij jouw behoefte en geven we aan op welke manier we je hierbij kunnen helpen. Als het klikt en onze aanpak je aanspreekt maken we direct heldere afspraken.  Stuur ons een e-mail en plan vandaag nog je gratis intake in.