Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/plaut/domains/plaut.nl/public_html/backend/includes/db_config.inc.php on line 15
Plaut - Referenties

Referenties

Plaut heeft al tientallen mensen gecoacht en begeleid, dit doen we met veel plezier en succes. Van een aantal cliënten hebben we feedback gekregen op de vraag: “Wat heeft het je opgeleverd?” Lees hieronder wat hun antwoord hierop was.

Klaas, 27 jaar, 4 sessies Assertiviteit

 “Ik nam mezelf vaak voor beter grenzen te stellen en mijn mond open te doen als ik het ergens niet mee eens ben. Tijdens de biofeedbacksessies werd me duidelijk dat ik stressreacties vertoonde in dergelijke situaties. Ik was me hier niet van bewust, maar het zorgde wel voor een blokkade. Wat ik me thuis voornam, wanneer ik rustig en ontspannen was, kon ik dus in de praktijk niet uitvoeren. Tijdens de sessies bij Plaut heb ik opnieuw gewenst gedrag geoefend terwijl ik in balans was (coherent). Zo is het me gelukt om in mijn werk en privé grenzen te stellen. De deskundige begeleiding heb ik als erg prettig ervaren. David komt snel tot de kern en kan op een ontspannen manier de vinger op de zere plek leggen.”

Jochem, 34 jaar, 5 sessies Regie pakken

“De coaching door David was zeer effectief, met diepgang waar nodig, maar vooral erg praktisch. Ik ben nu in staat om in te zien en duidelijk aan te geven wat ik zelf wil, zonder naar de verwachtingen van anderen te leven. Doordat ik een HRV-sensor mee naar huis kreeg, kon ik zelf onderzoeken welke situaties bij mij stress opleveren. Het werd me al snel duidelijk dat het werkgerelateerd was. Mijn werk kost me veel energie en veroorzaakt continue spanningen. Inmiddels is me duidelijk welk type baan en organisatie bij me past. Ik moet alleen nog de knoop doorhakken met betrekking tot mijn huidige baan.”

Sanne, 25 jaar, 3 sessies Profileren

“Ik dacht dat ik goed wist waar ik goed in was en dat ik ook in staat was dit te laten zien (CV, gesprekken, assessments etc.). David heeft me verschillende vragenlijsten en tests laten doen. De uitkomst hiervan en aanvullende gesprekken hebben me een duidelijk beeld gegeven van mijn sterke eigenschappen en competenties. In sollicitatiegesprekken kwam ik niet uit de verf. Waarschijnlijk doordat ik te weinig helder had ‘wie ik ben?’, ‘wat ik kan?’ en ‘wat ik wil?’. Met elke afwijzing nam mijn zelfvertrouwen af en nam de stress toe. Die cyclus is voor mijn gevoel nu doorbroken. Ik heb binnenkort twee gesprekken, die ik met vertrouwen tegemoet zie.”