Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/plaut/domains/plaut.nl/public_html/backend/includes/db_config.inc.php on line 15
Plaut - Inzet van acteur

Inzet van acteur

Alleen praten over gedrag is in veel situaties niet voldoende.
Door de inzet van een  rollenspelacteur kan op een realistische manier reactie en gedrag in bepaalde situaties worden getoetst. Op voorhand bepalen we de werk- of privésituaties die worden behandeld. De acteur zet geen types neer, maar speelt het gedrag van de persoon waar jij moeite mee hebt. De toegevoegde waarde voor je ontwikkeling is groot doordat je het geleerde in een veilige oefensituatie kunt uitproberen.

Je ontvangt direct feedback op je gedrag en handelen. Hierdoor wordt het mogelijk om je gedrag te beoordelen, sturen en verbeteren. Indien nodig kan ook video analyse worden toegepast. Door terug te kijken én feedback te krijgen van de acteur wordt de sessie nog effectiever. We oefenen net zo lang totdat je vertrouwen hebt om het gewenste gedrag in de praktijk te vertonen.