Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/plaut/domains/plaut.nl/public_html/backend/includes/db_config.inc.php on line 15
Plaut - David Plaut

David Plaut

Na mijn studies Commerciele economie en
Arbeids -en Organisatiepsychologie ben ik gestart in een researchfunctie. Hier bemerkte ik al snel dat ik een andere omgeving nodig had om mezelf optimaal te ontwikkelen.

Inmiddels zijn we vijf jaar verder en heb ik brede ervaring op gedaan binnen de zakelijke dienstverlening. Als inhoudelijk specialist op het gebied van ontwikkeling van mensen en organisaties, maar ook als accountmanager van grote internationaal opererende organisaties. Door het rondkijken bij diverse organisaties, weet ik welke dynamieken spelen op de werkvloer en wat de invloed hiervan is op de medewerkers en hun functioneren.

Vanuit mijn passie om mensen verder te helpen is Plaut coaching en training opgericht. Mijn coachstijl is betrokken, energiek, positief en open. Door aandachtig te luisteren en geen oordeel te vellen verdiep ik me in mijn cliënten. Ik let daarbij ook op non verbaal gedrag en wat er ‘tussen de regels door’ wordt gezegd. Dat ik bij iedereen meer progressie weet te boeken dan ze vooraf voor mogelijk hielden, geeft mij de meeste energie. Meestal ben je zelf je grootste vijand.

Doordat ik me richt op gedragsverandering én emotie weet ik structurele verbeteringen tot stand te brengen. Ik volg de laatste wetenschappelijke inzichten op gebied van o.a. biofeedbackmethoden en neurofysiologie op de voet en gerbuik dit om resultaat te boeken.

Meer weten? Neem contact met me op of bekijk mijn LinkedIn profiel.

LinkedIn Profiel David Plaut